Maak snel een vrijblijvende afspraak en ontdek samen met ons welke tafel bij jou past. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op voor een geschikte datum. Je kunt natuurlijk ook bellen met ons op telefoonnummer: 06 533 929 92. Ons showroom is gevestigd op Wilgenweg 9, 3421TV Oudewater.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de mooiste Eiken en Suar tafelbladen en tafels! Onze tafelbladen en tafels maken van jouw woonkamer een stijlvol en luxe geheel. De tafelbladen kunnen uit één stuk hout gemaakt worden en hebben een natuurlijke boomkant. Door onze zorgvuldige nabewerking komt het hout écht tot leven.

Ons assortiment bestaat uit breedtes van 80cm t/m 110cm, lengtes tot 5 meter en diktes van 4cm t/m 8 cm. Andere wensen? Dan maken wij een tafelblad of tafel speciaal voor jou op maat.

Naast de Eiken en Suar tafelbladen en tafels  bieden wij natuurlijk ook de onderstellen aan in zowel hout als metaal. Je kunt zelf de perfecte samenstelling maken!

Doordat het een natuurproduct is, is er geen enkele tafel gelijk! Ben jij benieuwd of deze unieke tafels bij jouw thuis passen?

Kom dan langs in de showroom en laat je verrassen door ons grote diversiteit aan unieke kwaliteit. Altijd 500 tafelbladen op voorraad.

Maak snel een vrijblijvende afspraak en ontdek samen met ons welk blad of welke tafel bij jou past. Je kunt ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 06 533 929 92

Wij zijn gespecialiseerd in Eiken en Suar hout. Wij verkopen het product zowel onbewerkt denk hierbij aan eikenplanken, eikentafelbladen maar ook als eindproduct, denk hierbij aan banken én tafels. Ook verzorgen wij maatwerk. Wij maken de wensen van mensen op het gebied van tafels!