Maak snel een afspraak en ontdek samen met ons welke tafel bij jou past. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op voor een geschikte datum.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de mooiste Eiken en Suar tafelbladen en tafels! Onze tafelbladen en tafels maken van jouw woonkamer een stijlvol en luxe geheel. De tafelbladen zijn uit één stuk hout gemaakt en hebben een natuurlijke boomkant. Door onze zorgvuldige nabewerking komt het hout écht tot leven.

Ons assortiment bestaat uit breedtes van 90cm t/m 110cm en lengtes tot 5 meter. Andere wensen? Dan maken wij een tafelblad of tafel speciaal voor jou op maat.

Naast de Eiken en Suar tafelbladen bieden wij natuurlijk ook de onderstellen aan in zowel hout als metaal. Je kunt zelf de perfecte samenstelling maken!

Doordat het een natuurproduct is, is er geen enkele tafel gelijk! Ben jij benieuwd of deze unieke tafels bij jouw thuis passen?
Kom dan langs in de showroom en laat je verrassen door ons grote diversiteit aan unieke kwaliteit.

Maak snel een afspraak en ontdek samen met ons welke tafel bij jou past.

Wij zijn gespecialiseerd in Eiken en Suar hout. Wij verkopen het product zowel onbewerkt denk hierbij aan eikenplanken, eikentafelbladen maar ook als eindproduct, denk hierbij aan banken én tafels. Ook verzorgen wij maatwerk. Wij maken de wensen van mensen op het gebied van tafels!